Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 mai 2014

La mulţi ani, Danone !!!


Cei de la blogalinitiative.ro ne oferă din nou prilejul de a participa la o campanie, de data aceasta în parteneriat cu Danone.

Cine nu ştie  iaurturile Danone, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici :)
Pot să spun că este iaurtul copilăriei pentru mine, de la cel  clasic,  la cel cu fructe, Casa Bună  sau Danonino ( mă înnebunea nepoţelul meu când era mic, Danonino, Danonino ).
Şi cum Danone e o marcă cunoscută la noi şi aleasă de către consumatori, lucru ce reiese şi din cei 15 ani pe care îi au de când au intrat pe piaţa românească, au ales să îşi relanseze site-ul şi cu ajutorul nostru, al blogărilor, să dăm de ştire în lume şi să le dăm o mână de ajutor, spunându-ne părerea despre noua platformă.
În schimb , ne răsplătesc cu o geantă frigorifică ( numai bună pentru căldurile ce vin ) , plină cu iaurt. Aşa că dacă aveţi blog şi doriţi, mai puteţi participa până la noapte.

Cât despre noul site, nu ştiu cum arăta cel vechi, dar observ că acesta este structurat, fiind împărţit pe diverse categorii. Găsiţi informaţii despre produsele Danone, despre sortimente şi cea ce conţine ( pentru cei mai obsedaţi, no offence :)) ), cât şi despre modul în care se produce iaurtul şi produsele alese.
Mă bucur că cei de la Danone fac diferite campanii şi sunt interesaţi de responsabilitatea socială şi aşteptăm să se implice în cât mai multe misiuni ( secţiunea Danone se implică ).
Într-o altă rubrică găseşti şi informaţii despre beneficiile iaurtului şi alte lucruri despre sănătate. 
Au chiar şi o rubrică despre carieră, poate cineva e pasionat de lumea lactatelor sau este în impas şi caută un loc de muncă, poate aplica pe site.
Şi ar mai fi şi rubrica despre istoria Danone. Ce să mai zic, dacă aveţi de făcut vreun proiect la facultate / liceu găsiţi aici toate informaţiile  :D

   În concluzie este un site bine structurat, colorat :P iar ca şi sfat ar fi bine dacă secţiunea unde poţi pune întrebări, sau dacă ai alte nelămuriri să fie undeva mai vizibilă, dacă se poate chiar sus, în bara cu principalele categorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu